Гонзо във Варна: Берое и Етър показаха, че в България се играе феърплей

Спорт

26-05-2024, 21:02

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Президентът на БФС смята, че първенството е било много интересно.

Президентът на БФС Георги Иванов – Гонзо участва в награждаването на вицешампиона Черно море. „Моряците“ приключиха сезона с победа 3:1 срещу Крумовград у дома и получиха сребърните си медали. Гонзо заяви отново, че родното първенство е било много интересно и отличи Берое и Етър за показания феърплей в последните им мачове.

„Смятам, че първенството беше много интересно. Трябва да похвалим отборите, които играха феърплей последните мачове – Берое и Етър. Всички очакваха да имат друго развитие, но те показаха, че в България се играе феърплей“, каза Георги Иванов. 

„Мисля, че всички промени, които сме направили (във формата на първенството), са за добро. С клубовете дискутирахме и взехме тези решения“, добави той.  

„Очаквам националният обор да се развива и да покаже ново лице. Илиан Илиев изгражда отбор от млади и опитни и се надявам да има положителни резултати“. Ще коментираме с Илиан Илиев. Ще се видим с него и ще преценим дали може да съчетава работата си в националния отбор и в Черно море“, каза още Гонзо.