Кандидати за депутати от ГЕРБ - Варна се срещнаха с актива на партията в район „Аспарухово“

Новините

29-05-2024, 13:31

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Една партия става голяма и силна, когато е минала през опозиционен период, че ГЕРБ има огромна експертиза и дори отричащите вече са видели, че това, което прави ГЕРБ е добро за страната, заяви вторият в листата Красен Кралев.

Шести поредни парламентарни избори, на гърба на целия български народ. Това повече не може да продължава, защото ще останем без държава. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ – СДС в 3 МИР Варна, Даниел Митов, по време на среща с членове и симпатизанти на коалицията при препълнена зала в район „Аспарухово“.
„На тези избори се надяваме с ваша подкрепа да извоюваме такава преднина и мнозинство, с които да съставим стабилен кабинет по всички правила на демокрацията. Правила,които в последните три години бяха заобикаляни и прегъвани, добави Митов, отбелязвайки, че до момента по-добре от ГЕРБ никой не е управлявал държавата.
Водачът на варненската листа напомни, че имаме и европейски избори, на които основен акцент е сигурността на границите на Европейския съюз. „През 2015 – 2016 година в голямата мигрантска криза, когато потоци бежанци пресичаха европейските граници, с г-н Борисов, като министър-председател и аз като външен министър, сме говорили, че ако Европа иска да бъде силна и сигурна, трябва да се възприема като едно цяло и със съвместни усилия всички европейски държави да си пазим външните граници. Сега Европа започва да приема нашата концепция. Тези неща, които с г-н Борисов сме ги говорили тогава, сега се случват и стават европейско законодателство, което скоро ще се приложи“, посочи Даниел Митов.
Относно случващото се на местна почва председателят на Градската структура на ПП ГЕРБ – Варна, Николай Костадинов отбеляза, че районните кметове като част от местната власт усещат най-осезаемо бездействието на управляващите. „Не можем да си довършим ремонтите. Има проведени процедури от преди една година, осигурени средства, сключени договори и не може да бъде пуснато едно възлагателно писмо, с което да започне с години чакан ремонт. Това е реалността с настоящата местна власт във Варна, а доколкото разбирам, аналогията е същата навсякъде в страната“, уточни той.
Костадинов каза също, че се усеща подем, тъй като разочарованието от сегашните управляващи е налице. „Единственото, което трябва да направим е да убедим разочарованите, че няма по-правилно от ГЕРБ. Всеки един от нашите кадри е с опит и реализиран в сферата си“, добави общинският ръководител на ПП ГЕРБ и отбеляза, че най-сериозно присъствие във варненската листа има район „Аспарухово“.
Вторият в листата Красен Кралев допълни, че една партия става голяма и силна, когато е минала през опозиционен период, че ГЕРБ има огромна експертиза и дори отричащите вече са видели, че това, което прави ГЕРБ е добро за страната.
 
Срещата продължи с представянето на кандидатите за народни представители пред аудиторията, с въпроси от страна на гражданите и отговори, които удовлетвориха присъстващите.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!