Младеж се вряза с BMW в ограда на къща в Аксаково

Крими

02-06-2024, 11:37

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Инцидентът е станал в 5 ч. тази сутрин.

Младеж с БМВ, във видимо нетрезво състояние, се е врязал с колата си в оградата на къща в Аксаково. Инцидентът е станал в 5 часа тази сутрин. За това алармираха самите потърпевши, които живеят на метри от гробищния парк в района.

Виновникът се е опитал да избяга от местопроизшествието, като дори нападнал вербално ошашавените потърпевши, които веднага сигнализирали за случващото се на тел. 112.

"Видях те къде живееш", заплашил той недоумяващите гражданите на Аксаково.

"В 5 сутринта трясък разлюля къщата. Едно "много добро момче" се вряза в оградата и като добросъвестен шофъор и възпитан гражданин тръгна да бяга. Пиян и дрогиран заплашва и кълне ....Само сутрин карал така.. Естествено,че ние сме виновни ,че си с 1,64 алкохол. Ние те надрусахме.... и не ти помогнахме да избягаш... за да го направиш пак и на следващата седмица. Ти в двора дет се вика влезе...остава и да не ни знаеш къде живеем" ,споделят потърпевшите..

"Дайте на децата си ясна мисъл за цената на човешкия живот! Отсреща са гробищата... Нека не ги пълним повече. А това зависи от нас и това,което оставяме след нас!", призовават те.

Припомняме че зачестилите от началото на месец май тази година пътнотранспортни произшествия със загинали и с тежко ранени граждани, възникнали на територията Варна и областта, станаха основание за спешна среща между представители на ОА – Варна и Сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР – Варна.

Статистиката на ПТП сочи завишаване броя на ранените при инциденти. Към 28 май 2024 година регистрираните нарушенията са 44 298 броя, а общо отчетените за цялата 2023 година са 154 000. 321 са случаите на шофьори, употребили наркотици. Броят им расте, въпреки завишения контрол, въпреки регулярните и инцидентни проверки, които се извършват от контролните органи по пътищата.