„Алтернатива за гражданите“ оттеглиха подкрепата си от коалиция ПП - ДБ и кмета Благомир Коцев

Новините

04-06-2024, 21:02

Снимка:

Пресцентър „Алтернатива за гражданите“

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Нашият призив към гражданите е да направят информиран избор и в неделя всеки да даде своя глас мъдро и по съвест, заявяват още от коалицията.

Коалиция „Алтернативата на гражданите“ от град Варна заявяваче към днешна датаоттегля доверието си от коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“ и кмета Благомир Коцев, съобщиха за Varnautre.bg от пресцентъра на коалицията.

На балотажа на местните избори през 2023 гдадохме своята подкрепа за потенциална промяна и смяна на модела на управление на града ни.

С уважение към демократичния процесбяхме твърдо решени да дадем шанс и да работим с новата общинска администрацияда я подкрепим с нашата визия и експертизаВече осем месеца работим усилено в Общински съвет за реформитес които сме ангажирани пред нашите избирателиТърпеливо изчаквахмепоетите от кмета на Варна ангажименти да бъдат спазениАнгажименти към реализирането на работеща инвестиционна политиказавършване на започнатите предизборни ремонтиосъвременяване на ВиК мрежатаНатрупаните проблеми изискват политическа воля за реформи и експертен капацитеткоито до този момент не се проявяват.

Броени дни остават до поредните изборикоито ще определят бъдещето както на града нитака и на цялата държаваЗатова нашият призив към гражданите е да направят информиран избор и в неделя всеки да даде своя глас мъдро и по съвест.