WIZZ AIR пуска допълнителни полети от Варна през август

Туризъм

07-06-2024, 14:09

Снимка:

WIZZ AIR

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Те ще бъдат до 8 дестинации.

Wizz Air ще увеличи броя на полетите си от Варна. Така този летен и есенен сезон авиопревозвачът ще предложи на пътниците повече възможности от всякога да пътуват и опознават страхотни дестинации.

Като част от ангажимента на Wizz Air да предоставя изключителни услуги и достъпни пътувания, разширените разписания ще отговорят на нуждите на търсещите слънчеви дестинации, ентусиастите и изследователите, които искат да се възползват максимално от почивката си. С добавянето на тези полети, Wizz Air ще предостави допълнителен капацитет от над 170 000 билета към вече обширната си мрежа. Новите възможности за пътуване ще осигурят на пътниците по-голяма гъвкавост, по-удобен график и достъп до някои от най-търсените локации в мрежата на WIZZ.

Wizz Air продължава да затвърждава позицията си на водеща нискотарифна авиокомпания в България, като гарантира, че пътниците могат да се насладят на висококачествено обслужване и удобство, без да се налага да плащат високи цени. Желаещите да пътуват могат да разгледат разнообразните и вълнуващи дестинации в мрежата на Wizz Air още сега на wizzair.com и да резервират своята незабравима лятна или есенна почивка.

Допълнителни полети от Варна ще включват:

МАРШРУТ

ДНИ

СТАРТИРАЩИ ОТ

Варна – Берлин

четвъртък, неделя

август 2024

Варна – Меминген

вторник, сряда, събота

август 2024

Варна – Дортмунд

четвъртък, неделя

август 2024

Варна – Брюксел-Шарлероа

вторник, събота

август 2024

Варна – Франкфурт-Хаан

понеделник, петък

август 2024

Варна – Прага

четвъртък, неделя

август 2024

Варна – Тел Авив

понеделник, сряда, петък

август 2024

Варна – Виена

понеделник, сряда, петък

август 2024