Ето красавицата, която заема мястото на детронираната варненка Елизабет Кравец

Варна Лайф

09-06-2024, 16:32

Снимка:

Instagram

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Илияна Борисова е ученичка в ППМГ „Нанчо Попович“ в Шумен.

След като титлата „Мис България“ 2023 бе отнета от Елизабет Кравец със шумен публичен скандал между нея и собственика на марката Гаел Бонел Санчез, стана ясно името на красавицата, която заема мястото на вече бившата носителка на короната с българско-украински произход.

Това е родената в Шумен Илияна Борисова. Нейната съгражданка Александра Кръстева – победителка н „Мис България“ 2022, коментира: „Изключително съм щастлива, че Илияна боисова достойно представи нашия град и за поредна година Мис Шумен е в топ 3“.

„Ние имаме пълно доверие в нейната способност да представлява нашата организация с грация, достойнство и в съответствие с нашите ценности“, написаха организаторите на най-престижния конкурс за красота.

Илияна е ученичка в ППМГ „Нанчо Попович“ в Шумен и желанието ѝ е да следва психология. Висока е 170 см и тренира лека атлетика. Нейната кауза е младите хора да останат в България.

За нея това, което придава на един мъж харизма и красота, са неговите качества.

С коронясването на ученичката от Шумен за най-красива българка короната отново се връща в града. През 2021 г. за Мис България бе избрана шуменката Сара Младенова.