Илиан Илиев: Чакаме халф и двама офанзивни играчи

Спорт

12-06-2024, 19:58

Снимка:

ПФК „Черно море“

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Имаме разговори с няколко футболисти, но не става бързо.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди първото занимание на „моряците“ от лятната подготовка.

„Знаете, че искахме да продължим с Иван Дюлгеров, Пабло Гарсия и Атанас Илиев, но тримата обявиха, че имат желание, но искат да чакат за чужбина. Мисля, че Пабло Гарсия дори е подписал някъде. Билал Бари идва в събота и започва с нас, докато Илиан Илиев – младши се прибира в Аполон, има договор“, каза специалистът.

Илиев обяви, че треньорският щаб иска да вземе един халф. Брено Тейшейра започва подготовка, надяваме Уеслен Жуниор до лагера да започне да тренира с отбора, обясни наставникът и допълни, че в понеделник трябва да му махнат конците от челюстта.

„Чакаме халф и двама офанзивни играчи. Преотстъпеният Велислав Василев се връща в отбора. Групата – заедно с връщащите се от националните отбори ставаме малко повече, със сигурност ще има освободени хора или преотстъпени, но на този етап нека да видим какво ще вземем. Имаме разговори с няколко футболисти, но не става бързо“, коментира Илиан Илиев.

Запитан кога очаква Брено Тейшера да се завърне Илиев посочи, че кръстна връзка е специфична контузия, някои се връщат много бързо, други не толкова бързо. Така че да не бързаме с прогнозите за него и за Уеслен Жуниор, каза специалистът.

В отговор на въпрос не е ли малко почивката за него Илиан Илиев каза с усмивка, че щом сме приели значи са заели за тези неща и не трябва да се оплакват.