Психичноболен наркоман раздава шамари във Варна (ВИДЕО)

Крими

13-06-2024, 10:05

Снимка:

pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Полицията го задържа, но след това го пуска, защото не може да носи наказателна отговорност.

Психичноболен наркоман раздава шамари във Варна, гастролира из цялата страна. Има провинения във Велико Търново, Враца и още градове на страната. Само за ден в полицията са получени сигнали за три случая. 

След подадени сигнали, полицията и прокуратурата го задържат, но здравните власти го пускат и нападенията продължават. Оказва се, че мъжът е с адресна регистрация във Варна, където също има потърпевши от него. Той е бил задържан многократно и в морската столица, подадени са 29 сигнала срещу мъжът, но те са  прекратени, тъй като той не може да носи наказателна отговорност. След набезите на психичноболният мъж е и неговият баща Милен Миланов.

„Той се дрогира от 14-годишен. Викаха мен и съпругата ни, ни викаха през два дни в полицията, защото местоживеенето му е на нашия адрес. Но той постоянно си сменя местонахождението и се крие. Във Враца е разбил автомобил, взел в моторна резачка, но след като го хващат и разпитват, след това от полицията го пускат", заяви баща му пред NOVA.

Той обясни, че синът му го е нападал три пъти с нож. „Страшен манипулатор е. В съда казва, че е нормален. Разказва, че ние с майка му, му купуваме наркотици”

Потърпевша жена, която иска да запази анонимност, обясни, че психичноболният мъж чупи стъклата в блока, в който живее, реже гуми на автомобилите, хвърля камъни по прозорците, заедно с други хора, стреля с въздушен пистолет. 

Вижте повече в репортажа на Емил Дамянов: