Кранево открива днес летния сезон с Фестивал на цацата

Туризъм

15-06-2024, 13:08

Снимка:

Фестивал на цацата

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Специални гости са Boney M Experience.

Кранево открива летния сезон с традиционния и вече любим на малки и големи Фестивал на Цацата. Атрактивна програма, много музика, танци, игри и богата кулинарна селекция ви очакват на 14, 15 и 16 юни 2024 в северния ни курорт.

Хиляди туристи от цялата страна пристигат в Кранево за тридневната фиеста, чиято кулминация тази година са специалните гости в програмата - Boney M Experience - групата, която години наред пази музикалното наследство на легендарната формация и обещава да взриви сцената с любимите хитове на няколко поколения. 

Първият фестивален ден ще ви посрещне с танцови и вокални състави от Грузия, концерти на група Oxidised, Алекс и Стефан, Георги Шопов („Гласът на България 2020) и Ива Иванова. Веднага след тя сцената ще бъде пометена от музикалния феномен през последните години Керана и Космонавтите.

Във втория фестивален ден очакваме много състави от България, Грузия, Украйна, както и неповторимото шоу на царете на хумора „Тутурутка“. БГ Дуетът ще вдигне градуса на настроението с вечните български хитове, преди Boney M Experience да сътворят незабравимото си шоу в Кранево!

Третия ден от Фестивала на цацата ще бъде посветен на фолклорните традиции. Освен много местни и самодейни артисти и изпълнители ще видим и чуем талантливите Ива и Велислава Костадинови, както и оркестър Vivo Montana, които няма да оставят нито един човек в публиката безучастен към духовата музика.  

Куклен театър за най-малките, игри, работилници и кулинарни състезания ще забавляват всички посетители през деня. А за всички, които искат партито да продължи до ранни зори сме приготвили и Silence Disco Party на плажа!

Очакваме ви с много прясна цаца и студена бира!

Входът и тази година е свободен.

Плащането на фестивала ще бъде изцяло безкасово – ще може да плащате с вашата дебитна или кредитна карта.

Фестивалът на Цацата се организира със съдействието на Община Балчик и Кметство Кранево.

Заповядайте да опитате паелята на българския финалист в World paella day cup - Николай Тодоров, който в момента прави своята вкусна кулинарна демонстрация.