Представят фламенко фестивал и ритъм от Андалусия тази събота в с. Тюленово

Варна Лайф

17-06-2024, 11:09

Снимка:

Община Шабла

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Участници в „Spanish Fashion in Shabla“ ще бъдат световноизвестната испанска дизайнерка Агата Руис де ла Прада с ранг маркиза, която ще представи нови модни тенденции.

Община Шабла заедно с Be Great Service, най-големият испански туроператор в България, организират една незабравима вечер „Spanish Fashion in Shabla“ – Фламенко фестивал и ритъм от Андалусия в с. Тюленово. На 22 юни 2024 г. /събота/ от 19:30 ч., на площада в с. Тюленово, ще отбележим успешното сътрудничество на България и Испания в областта на културния туризъм.

Участници в събитието ще бъдат световноизвестната испанска дизайнерка Агата Руис де ла Прада с ранг маркиза, която ще представи нови модни тенденции. Невероятната фламенко певица и перкусионист Ноелия Гонзалес Хередия ще представи част от своя прекрасен репертоар. Световният посланик на иберийския хамон Флоренсио Санчидриан с уникален спектакъл ще представи испанска гастрономия и традиции. Вечер, изпълнена с изискана селекция от деликатеси, испанска музика и културни елементи.

Събитието се организира в рамките на проект „Фламенко Фестивал Шабла 2024“, който се осъществява по Договор № Т-РД-29-157/18.12.2023 г., по „Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България“, с финансовата подкрепа на Министерство на туризма.

Станете част от тази ексклузивна вечер с културни елементи от иберийския полуостров и уникален цветен спектакъл!