Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени промотират новия си албум във Варна

Варна Лайф

18-06-2024, 12:34

Снимка:

ДКС - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На 29 юни на сцената на Летен театър бандата ще изсвири любимите на всички хитове и ще представи новите сингли.

Новият албум на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени се нарича !УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? и излезе на 20 май 2024 на физически носител и във всички дигитални платформи. Заглавието е провокирано от жанровото и тематично разнообразие на единадестте песни в албума, чиито текстове са под формата на въпроси към света, към себе си или към любимия човек и чиято музика изобилства от настроения и емоции.

Групата е запазила характерния за нея стил с китарен саунд и позитивизъм, съчетан с филофски дълбочини в лириката и дори го обогатява, правейки крачка напред в звуковия дизайн, дело на Димитър Ганчев и в работата по аранжиментите, дело на Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Веселин Веселинов-Еко. Пилотният сингъл "Заедно сами" вече се завъртя успешно в радиоефира, а в края на май излезе и видеото на песента "Въпроси". Следва станалата вече популярна от концертните изпълнения на бандата "Оцет ли пи, лимон ли яде", а след нея в готовност за сингли са "Хартиени лодки" и "Черно-бяло Черно море".

Автор на музиката и поезията на единадесетте песни в !УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? е Стефан Вълдобрев. Промоцията на албума беше отбелязана с концерт, а в края на юни започва лятното турне на Обичайните заподозрени, което ще мине през осем града в България и е с медийното партньорство на БГ Радио.

Билети за концерта в Летен театър се продават на касата на театъра, в Ивентим и на касата на ФК.