Суперколите на Премиум рали ще преминат през Варна

Спорт

18-06-2024, 12:54

Снимка:

Премиум рали

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Всички фенове на мощните возила ще могат да разгледат богатия автопарк пред хотел Ensana Aquahouse вечерта на 20 юни и до обяд на 21 юни.

Премиум Рали София - Свети Влас ще акостира в курортния комплекс “Св. Св. Константин и Елена” на 20 юни 2024 г. като част от маршрута си. След пълния с адреналин ден и спортния етап за скорост, през който ще преминат участниците, те ще имат възможност да се насладят на комфорт и релакс в елегантна обстановка в петзвездния хотел Ensana Aquahouse , който предлага модерен лукс с естествени природни ресурси от минерална вода сред борови дървета в близост до морския бряг.

Всички фенове на мощните возила ще могат да разгледат богатия автопарк пред хотел Ensana Aquahouse вечерта на 20 юни и до обяд на 21 юни. 

За тези, които не са успели да се наситят на завладяващата гледка в първият български морски курорт - дестинация, съчетаваща историческо наследство и природни дадености с модерни комплекси и услуги от висок клас, където по време на почивка можете да се погрижите и за здравето си наслаждавайки се на кулинария, която предлага уникални изживявания от аромати и вкусове, то официалният старт на Премиум Рали София - Свети Влас пристига точно на обяд на Морска гара - Варна в петък на 21 юни 2024 г. Над 50 екзотични автомобила ще зарадват ценителите на мощни коли, сред които Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Porsche, топ моделите на Audi, BMW и Mercedes - Benz с различни модификации на двигателите. 

В ранния следобед зрелищната колона ще продължи по маршрута на своето незабравимо приключение, като се отправи към Букурещ. Участниците ще имат възможността да изпитат възможностите на своите автомобили на писта „Мотор Парк” в Румъния, както и доброто си сцепление по световноизвестните проходи Трансфагарашан и Трансалпина. 

Следете всички подробности в социалните мрежи на visitstconstantine и Премиум Рали София - Свети Влас Фейсбук и Инстаграм.