Мария Илиева с концерт във Варна на 24 юни

Варна Лайф

19-06-2024, 14:22

Снимка:

ARTVENT

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Деца до 12 години влизат безплатно.

Стара Загора, Варна и Пловдив са първите три града, които ще имат поне 100 причини да се насладят на музиката на Мария Илиева. Датите са съответно 21 и 24 юни и 6-ти юли. Всички деца до 12 години влизат безплатно на концертите.

Концертът във Варна ще бъде още по-специален за Мария Илиева и семейството ѝ, защото малката ѝ дъщеря София ще празнува третия си рожден ден от първи ред в публиката на Летния театър на 24.06.

Лятото за Мария Илиева вече започна обещаващо – след концерт във Виена и награда за Най-добра колаборация с Миро от Годишните музикални награди на БГ Радио, поп кралицата редува репетициите за предстоящото си турне със снимките на новия сезон на „Гласът на България”. Песента „100 причини” се превърна в любима песен на меломаните и заслужи ролята си на кръстник на предстоящо турне.

Междувременно непоказвани досега кадри и емоции от миналогодишното турне на Мария Илиева направиха премиера в специален филм, посветен на него. Видеото показва турнето „Любов” през погледа на самата Мария Илиева. Любопитна история от концерта на поп кралицата в Зала 1 на НДК е излизането на сцената на десетки деца от публиката.

 

„Много е вълнуващо, че някои мои песни са по-възрастни от доста хора в публиката ми!” споделя Мария. „Наистина е вдъхновяващо да ги виждам как знаят текстовете и пеят с мен! Именно затова реших концертите ми и това лято да са с вход свободен за всички деца до 12 години. Искам тези вечери да се превръщат в своеобразен семеен празник на музиката.”

Билетите за турнето на Мария Илиева са в продажба в мрежите на Eventim и Grabo.bg.