Танц в цветове ще представи днес новият спектакъл "RGB" на The Center

Варна Лайф

22-06-2024, 16:34

Снимка:

The Center

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

RGB e концептуален спектакъл, който обединява танц, визуални изкуства, светлинни картини и звукова среда във вдъхновяващо изживяване за публиката.

Училището за танци и модерна култура The Center ще представи днес пред варненска публика новия си танцов спектакъл – RGB. Събитието ще се проведе от 19:30ч. в Зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна.

RGB e концептуален спектакъл, който обединява танц, визуални изкуства, светлинни картини и звукова среда във вдъхновяващо изживяване за публиката. Името “RGB” кореспондира с основните цветове на гамата; червено (Red), зелено (Green) и синьо (Blue), което определя и поантата на самото представление.

„Тази година танцовият ни спектакъл e концептуално и технически различен. За първи път представяме работа с по-дълбока фабула, лице и смисъл. В него участие ще вземат всички членове на The Center – от напредналите до начинаещите, които току що са се докоснали до магията на танца. Амбицията ни е RGB да изследва психологията на въздействието на цветовете и асоциативното им превръщане в движение и форма.” - сподели главният хореограф и създател на The Center Георги Енчев – Goosh.