Stoichkov #8 ни връща към златни години

Спорт

24-06-2024, 17:20

Снимка:

Winbet

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Христо Стоичков e главен герой в нова игра, бележи и ликува.

Стоичков, „Камп Ноу“, Барселона - това все още са кодови имена за много запалянковци от златните години на каталунците с техния първи „дрийм тим“, донесъл и първата Купа на европейските шампиони в музея на великия клуб.

Такива емоции носи новата онлайн казино игра на Amusnet - Stoichkov #8, представена на нашия пазар от водещата българска букмейкърска компания, чието рекламно лице е най-големият в историята на родния футбол.

Stoichkov #8 хем ни връща в едни доста по-добри времена както за Барселона, така и националния отбор на България, хем е носител на новото и модерното с впечатляващата си, реалистична графика и завладяващи ефекти.

В момента „Камп Ноу“ е в реконструкция и скоро ще бъде различен, а „блаугранас“ дишат праха на Реал Мадрид, но Stoichkov #8 осигурява на потребителите - особено, ако са фенове на Барса и Камата, наслада и възможности да спечелят покрай вечния победител Стоичков.

При отварянето на играта потребителят сякаш попада в кипящата чаша на стадиона в града на Антонио Гауди. Трибуните ехтят, музиката навява латино ритми и от цялото внушение емоцията е като за поредната голяма футболна вечер на „Камп Ноу“ и усещането за победа, тон за която дава несломимият характер на Ицо.

Символите в Stoichkov #8 са разположени на пет рила с по четири реда, а печелившите линии са 40. Освен букви, изпъкват символи като златна топка, златна обувка, осмица и съдийска свирка. Звучи познато - това са все препратки към знаменитите успехи на Стоичков, спечелил Златната топка на „Франс футбол“ през 1994 г., златна обувка на Световното първенство в САЩ и още една четири години по-рано, малко преди да облече екипа на Барселона. С неговите цветове е и в слот играта.

Златната топка в Stoichkov #8 е в ролята на скатер, а ликът на легендарната „осмица“ - Wild символ, който замества всички други символи на втория, трети и четвъртия рил (с изключение на скатера). Три или повече скатера задействат до седем безплатни завъртания (free spins) + Wild бонус.

При печеливши комбинации с участието на Wild, Стоичков излиза в цял ръст по целия рил, пробива мощно, забива гол с левия крак и се радва така, както само той умееше. Това е т. нар. Еxpanding Wild символ. Наличието на златна обувка и осмици в печелившата линия също носи дивиденти изцяло на потребителя – вече в друга светлина в сравнение с годините, в които беше гордост да кажеш, че си българин пред чужденци, знаейки, че ще те ще свържат това с Христо Стоичков.

Функцията за купуване на бонус пък е приятната допълнителна възможност за още по-вълнуващо игрално изживяване. Във всеки един момент от играта, изцяло на случаен принцип може да стартира Jackpot Cards - специална игра с карти от спатия, през каро и купа до пика.

Играта Stoichkov #8 дава наслада, емоции и възможности за постъпления в горещото лято и покрай все по-горещото откъм развръзки Европейско по футбол в Германия.