Водещ турски онколог ще консултира безплатно пациенти във Варна през юли

Животът

25-06-2024, 14:03

Снимка:

"Бренер Груп"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Събитието ще се проведе в хотел „Амирал“ и ще включва присъствието на преводач на български език.

Проф. д-р Дуйгу Дерин, изтъкнат специалист по медицинска онкология, ще гостува във Варна на 6 юли 2024 г. по покана на център за медицинско посредничество "Бренер Груп". Проф. Дерин ще предоставя безплатни консултации на български пациенти, търсещи лечение на онкологични заболявания.

Изключителна възможност за безплатни консултации

Събитието ще се проведе в хотел „Амирал“, кв. „Чайка“ 190, и ще включва присъствието на преводач на български език. Всички заинтересовани пациенти, които:

  • се нуждаят от съвет за ранна диагностика на раково заболяване

  • търсят второ мнение за вече провеждащо се онкологично лечение

  • се интересуват от възможностите за лечение на рак в Турция,

могат да се възползват от безплатната консултация на проф. Дерин.

За проф. д-р Дуйгу Дерин

Проф. д-р Дуйгу Дерин е водещ експерт в лечението на пациенти с ракови заболявания в "Лив Хоспитал", акредитирана от престижни институции като Американската комисия за международна стандартизация (JCI) и Германската асоциация за техническа инспекция (TUV). С над 25-годишен опит и множество успешни случаи на лечение на рак на белите дробове, гърдата, яйчниците, дебелото черво и други, проф. Дерин е утвърдена фигура в онкологията.

Ранната диагностика и профилактиката – ключови фактори за успех

Според проф. Дерин, между 30-50% от случаите на рак могат да бъдат предотвратени чрез редовна профилактика и проактивност от страна на пациентите. Тя активно работи с "Бренер Груп", за да предостави на българските пациенти най-добрите възможности за диагностика и лечение.

Как да се включите

За да участвате в инициативата, е необходимо да изпратите предварително следните медицински документи към екипа на "Бренер Груп":

  • последни епикризи на пациента,

  • образна диагностика от последните 6 месеца,

  • попълнен формуляр с кратка история на заболяването (който ще получите допълнително).

Местата са ограничени, затова е препоръчително да запазите своето място възможно най-скоро. За допълнителна информация или за да запазите участие, се обадете на телефон +359 897 824 041.