Атанас Божилов: Европейската титла на SENSHI трябва да остане в България

Спорт

26-06-2024, 16:04

Снимка:

SENSHI 22

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Кикбоксьорът сподели, че се надява да зарадва с победа родната публика и да няма контузии след мача.

На 6 юли от 18:30 часа плажът на "Св. Св. Константин и Елена" ще се превърне в истинска арена за гладиаторски двубои, а осемте професионални мача на SENSHI22 ще вдигнат градуса на напрежението до краен предел. Обичаният български боец и легенда на ринга с цели 19 победи в своя актив от бойната верига - Атанас Божилов само след броени дни ще се бие в мач за защита на своята Европейска SENSHI титла в категория до 75 кг. по кикбокс правилата KWU Full Contact.

В интервю за „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR той разказа повече за двубоя, който му предстои, както и за опонента си – Само Петче.

“Противникът е доста сериозен. Подготвил съм се за него. Гледал съм силните и слабите му страни. Надявам се да нямам контузии и да остана здрав. Съперникът има няколко участия в SENSHI. Доста победи има. Надявам се да изляза победител. С моя треньор сме се подготвили за неговите силни страни и трябва да ги преодолеем", каза Божилов. Той допълни, че през лятото подготовката за състезание е много по-трудна за професионалните спортисти, тъй като жегите пречат, но това не го спира да тренира по два пъти на ден.

„Важното е да побеждаваме – да радваме публиката, семействата си и цяла България! Европейската титла на SENSHI да остане в България!“, сподели Атанас Божилов в края на разговора днес. Цялото видео с интервюто на боеца може да видите в сайта на телевизия Bulgaria ON AIR тук.

Международната бойна галавечер SENSHI 22 ще се проведе на 6 юли от 18:30 часа на плажа на „Св. Св. Константин и Елена“, при ресторант „Море“. Побързайте да запазите своето място на плажа, да се насладите на невероятното бойно шоу и да подкрепите българските бойци - билетите за галавечерта са налични в мрежата на Eventim.bg.