Салон за красота „Варна бюти студио“ отбелязва своята 20-годишнина утре

Варна Лайф

15-07-2024, 19:47

Снимка:

Varna Beauty Studio

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Специален гост на събитието ще бъде топ коафьорът Милен Илиев.

Салон за красота „Варна бюти студио” ще отбележи своята 20-годишнина утре. Специален гост на събитието ще бъде Милен Илиев - топ коафьор, председател на Асоциацията на фризьорите в България. Той ще представи новите модни тенденции във фризьорството и трите модни линии на Montibello.

По случай кръглата годишнина екипът на салона организира ден, изпълнен с демонстрации на най-новите разкрасителни услуги, безплатни консултации при експерти, мини процедури. Всеки гост ще получи подаръчни торбички, организирана е и специална томбола с много награди, талони за отстъпка и други изненади.

Всички продукти за домашна грижа на Montibello за лице и коса, в деня на събитието можете да закупите с 20% отстъпка.

Програма за 16.07.2024 г.:

11:00 - 12:00 Официално откриване - Кратка презентация за историята на салона - Кратка презентация на Montibello Spain

12:00 - 14:00 Тенденции в прически, грим, грижа за косата и кожата през лятото - Представяне на тренд колекция Montibello Paradiso - Демонстрация на най-новите терапии на Montibello за коса и лице

14:00 - 15:00 Пауза на чаша вино и леки закуски

15:00 - 17:00 Безплатни консултации и мини процедури - Консултации с нашите стилисти, гримьори и козметици - Безплатни мини процедури: бърза прическа, нанасяне на грим, експресна терапия за лице

17:00 - 17:30 Томбола и награди - Разиграване на томбола с големи награди.

През целия ден: - Фото зона за снимки - Раздаване на подаръчни торбички и талони за отстъпка - Продукти за домашна грижа на Montibello за лице, коса и тяло, които в деня на събитието можете да закупите с 20% отстъпка.

Екипът на Varna Beauty Studio благодари на всички свои клиенти през тези 20 години. Всички желаещи да се включат в празника могат да го направят от 11 до 19 ч. на ул. „Граф Игнатиев“ № 17.