Благомир Коцев отказва поканата за среща на председателя на Общинския съвет

Мисия Варна

02-08-2024, 11:06

Снимка:

Община Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Считам формата, предложен от г-н Димитров, за нормативно нелегитимен и неуважителен към варненци, написа той в официалния си профил във Фейсбук.

Кметът на Варна отказва поканата на председателя на Общинския съвет Христо Димитров за среща в неговия кабинет, който беше планирана за 10 часа днес. Той призовава Христо Димитров да свика незабавно сесия на ОбС, на която да се гласуват докладите за оценка и съответствие, нужни на Варна, за да получи 100 милиона лева за инвестиционни проекти от държавата още тази година.
 
"Считам формата, предложен от г-н Димитров, за нормативно нелегитимен и неуважителен към варненци. Подобна среща не може да доведе до разрешаване на проблема, а само да протака допълнително фатално забавените средства за инфраструктура във Варна. Политическата криза, породена от бламирането на администрацията от страна на Общинския съвет, може да бъде решена само по един начин и това е гласуване в рамките на извънредна сесия", подчертава Коцев от официалния си профил във Фейсбук.