ЦСКА гостува на Спартак (Варна) пред пълен стадион

Спорт

03-08-2024, 12:54

Снимка:

ЦСКА

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Очаква се „Коритото“ да бъде напълнено днес.

Спартак (Варна) и ЦСКА се изправят един срещу друг в двубой от третия кръг на efbet Лига. Срещата на “Коритото” стартира в 19:00 часа, а главен съдия ще бъде Радослав Гидженов. Мача може да проследите с NOVSPORT.COM.

За варненци това ще бъде първи домакински мач от началото на сезона. Те стартираха с две гостувания, в които успяха да грабната една победа (2:0 над Хебър) и едно равенство (2:2 с ЦСКА 1948) и в момента са на четвъртата позиция и показват, че нямат намерение да допуснат отпадане отново от родния ни елит.

Очаква се стадион “Спартак” да бъде напълнен днес. 

ЦСКА не стартира по мечтания начин новия сезон. “Червените” загубиха с 0:1 гостуването си на Лудогорец в първия кръг, но миналата седмица столичани се наложиха с 3:1 над Хебър. Така ЦСКА е с три точки след първите два кръга и днес ще преследва задължителна победа.

Томислав Стипич включи последното ново попълнение Джейсън Локило в групата за срещата. Мача край морето ще пропуснат отново Амос Юга и Емануел Шакич, както и Густаво Бусато, който изтърпява наказание.

"Срещу ЦСКА играчите трябва да излязат освободени и да се забавляват. Няма какво да губим в този мач, може само да спечелим", обяви треньорът на Спартак Варна Александър Томаш.

„Очакваме много по-различна атмосфера, тъй като там ще има публика. Спартак Варна играе добър футбол. Вижда се, че имат добра ротация и успяват да включат всички футболисти в мача. Очакваме тежък двубой“, сподели треньорът на ЦСКА Стипич.