Цирк Иванов с юбилеен спектакъл във Варна

Варна Лайф

10-08-2024, 16:10

Снимка:

Цирк Иванов

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Трупата ще гостува в морската столица до 25 август.

Цирк Иванов празнува своят 20-ти юбилеен сезон с един много специален спектакъл, събрал най-доброто от последните години и съвсем нови изпълнения. Трупата ще гостува в морската столица до 25 август включително на площадката на бул. „Цар Освободител“ №123.

Цирковата фамилия Иванови ще потопят зрителите в романтиката на класическата клоунада в нов прочит с най-малкият български клоун Девин Иванов, ще представят есктремни акробатични и въздушни изпълнения, ,най-чистата и искрена любов между човекът и животното, виртуозен баланс, жонгльоство, лазерна и светлинна феерия, магия и фокуси, и още много изненади в 100 минутният семеен празник под купола на цирка. А  талисмана Лъвчето Гого ще се грижи през цялото време за доброто настроение на малки и големи. Разбира се, не е прекъсната и традицията да бъдат включени и любими анимационни герои.

Специални гости на шоуто тази година ще бъдат Калинката и Черният Котарак със своето акробатично шоу, както и Пес Патрул! Не губете една от малкото възможности да преживеете незабравимо приключение заедно с децата, доведете също баби и дядовци, защото в представлението има по нещо за всеки.

Подарете емоция и неповторим спомен на най-близките си, запознайте ги с голямото цирково семейство във вълшебна шатра с ухание на захарен памук! Спектаклите са всяка вечер в 19:00ч., без понеделник и вторник, а билетите са в продажба на касите на Изипей и в epaygo.bg.