Кириакос Георгиу: Искам да спечеля доверието на феновете

Спорт

04-09-2024, 14:54

Снимка:

Спартак (Варна)

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Вижте какво каза новият треньор на Спартак (Варна).

Новият треньор на Спартак Варна Кириакос Георгиу говори пред медиите по време на пресконференцията, на която бе представен начело на тима. За него това е втори период начело на „соколите“, които води в долните нива на българския футбол преди години.

"Радвам се, че съм тук. Имам недовършена работа, дава ми се възможност да продължа възходящата линия на Спартак и съм амбициран да направя всичко възможно това да стане факт и да продължим възходящата линия от юни насам. Не само като резултати, но и като организация, трансферна политика, спортно-технически и резултати. Искам да благодаря на г-н Николов. Получих лично от него предложение, искам да благодаря на цялото ръководство на Спартак, че ми гласуват доверие, дават ми възможност да работя за голям клуб с история, която познавам от предишния ми престой в клуба. Знам къде се намирам и се радвам, че имам възможност да работя с тези футболисти“, започна Георгиу.

„Всеки чака дербито на Варна. Всеки фен живее с този мач. Не се притеснявам от нищо, не ме е страх. Смятам, че с моята работа мога да продължа възходящата линия. Ще дам всичко от себе си, за да спечелим всеки един мач. Сега е моментът да кажа пред всички вас, че ако във времето съм разочаровал нашите фенове се извинявам и ще направя всичко възможно да спечеля доверието им, разбира се и с победа в дербито”, допълни Киракос Георгиу.