Михаела Василева е новата Miss Globe Bulgaria

Варна Лайф

07-09-2024, 10:15

Снимка:

Венцислав Илиев

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

По време на събитието бяха избрани още 2 финалистки за форматите Super model Bulgaria и Lady Bulgaria бяха коронясани Виктория Тименова и Катерина Цонева.

Михаела Василева е новата Miss Globe Bulgaria, съобшиха за Varnautre.bg организаторите на конкурса. Тя бе избрана снощи на стилно събитие във Варна. 22-годишната красавица е от София и ще представя България на световния формат Miss Globe. Тя бе наградена от Цвети Разложка лицензиант на конкурса за България и Русия.

По време на събитието бяха избрани още 2 финалистки за форматите Super model Bulgaria и Lady Bulgaria бяха коронясани Виктория Тименова и Катерина Цонева. С ролята на водещ на събитието блестящо се представи PR експертът на Варна и организатор на събития Десислав Димитров - Desso. В журито бяха забелязани “Мисис България” - Гергана Михалева, Мира Матеева - собственик на VIP fashion group и организатор на “Мис Варна” и “Фестивал на модата и красотата”, дизайнерката Ани Николян, шоумена Владислав Славов, Александра Христова - Мис Варна 2024 и Катерина Кръстева, която представи България на “Мис Туризъм Свят” миналата година.

Участничките в конкурса дефилираха в три тура. В първият кръг те представиха колекция дрехи с автентични български шевици на местната фирма “Етно бул дизайн”. Във втория тур красавиците представиха новата колекция бански на Pause Jeans, а на финала бяха облечени в стилни вечерни рокли на бутик “Тианда”. Събитието ще бъде излъчено по единственият български моден канал Code fashion tv. Всички участнички получиха карти за безплатни тренировки в Goldenfitbody и други подаръци подаръци от спонсорите, а фаталистките месечни карти за Fitness Line и луксозната козметика Jarvànte, победителката и златно колие от ювелирните гиганти Antiques and gold.

Не е случаен и изборът на локацията - клуб Theatro, който разполага с всички необходими компоненти, необходими в една зала за подобен тип церемонии. Театро клуб - Варна е известен с перфектните амфитеатрално разположение и сцена, а относно озвучаването и осветлението, няма аналог.