Първата линейка за кръводаряване ще отбележи своя рожден ден

Животът

16-09-2024, 17:10

Снимка:

Сдружение „Аз Вярвам и Помагам“

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Датата е 21 септември от 9 до 16 часа на Севастопол.

РЦТХ - ВАРНА и сдружение "Аз Вярвам и Помагам" организират първия Рожден ден на уникалния мобилен пункт за кръводаряване "Аз Вярвам и Помагам". Естествено тези 365 дни доброта ще бъдат отбелязани с кръводарителска акция. Датата е 21 септември от 9 до 16 часа на Севастопол.

"Отново сме тук с добрини и новини! Честит рожден Ден! Измина една цяла година!!! 365 дни доброта и хиляди безвъзмездни кръводарители в първия в България мобилен пункт за кръводаряване (линейка за кръводаряване) "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди пациенти!

Септември е тук и се усеща студ! Ние не се отказваме и Ви каним тази събота 21.09.2024 г. от 09 ч. до 16 ч. на площад Севастопол, град Варна (до паметника на Стефан Караджа) на мащабно безвъзмездно кръводаряване в уникалната линейка за кръводаряване "Аз Вярвам и Помагам"

Заедно с д-р Мирела Кирякова - директор РЦТХ - ВАРНА и нейните колеги специалисти организираме първия Рожден ден на уникалния мобилен пункт за кръводаряване "Аз Вярвам и Помагам" да го почетем различно и Ви каним в събота на площад Севастопол да кръводарител, а ние ще подготвим малки подаръчета за Вас!", съобщават организаторите.