Живеещите в местността Пчелина ще се срещнат днес с кмета на Варна, с представители на ВиК и "Инжстрой"

Мисия Варна

17-09-2024, 11:12

Снимка:

Община Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Купчини от чакъл са струпани по улица "Прилеп" заради поредния дъжд, изразиха възмущението си живеещи в местността.

Живеещите в местността Пчелина във Варна ще се срещнат днес с кмета на града Благомир Коцев и с представители на ВиК-Варна и "Инжстрой". Началото е в 18 часа в сградата на Община Варна, зала "Пленарна". По думите на кмета по време на последния протест на хората на срещата те ще могат „да удостоверят лично дали това обещание на фирмата е изпълнено и да попитат ВиК как се върши работата.“ Става въпрос за обещанието да бъде създаден обходен път за придвижване в района. Коцев отправи покана към жителите на местност Пчелина, директора на ВиК и ръководството на пътната фирма "Инжстрой" на среща в зала "Пленарна", за да бъдат обсъдени инфраструктурните проблеми в района. 

Купчини от чакъл са струпани по улица "Прилеп" заради поредния дъжд, изразиха възмущението си живеещи в местността. Жителите на Пчелина са безкрайно търпеливи, подчерта Зорница Василева. 

Готов съм да оказвам същия натиск като вас на фирмите. Това е, което ние правим, като институция и като община. Препоръчвам ви заедно да говорим с изпълнителите, да ги поканим - за да можем да бъдем обединени, нека направим една среща", предложи кметът на Варна Благомир Коцев.