Варненско училище дари 5397,45 лева на кампания „Аз Вярвам и Помагам“

Животът

05-10-2024, 14:55

Снимка:

Сдружение „Аз Вярвам и Помагам“

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Цялата сума беше дарена лично от г-жа Дарина Димитрова – директор на ОУ „Кирил и Методий“.

По случай първия учебен ден ученици, родители, ръководство и учители от ОУ „Кирил и Методий“ град Варна събраха сумата от 5397,45 лв в кутия за дарения, която бе отворена, а сумата изброена от родители, членове на Обществения съвет, главния счетоводител и в присъствието на г-жа Дарина Димитрова – директор на училището.

Цялата сума от 5397,45 лева беше дарена лично от г-жа Дарина Димитрова – директор ОУ „Кирил и Методий“ - Варна по единствената и официална банкова сметка на сдружение „Аз Вярвам и Помагам“ в подкрепа на каузите и в помощ на милиони хора в България.

От името на благотворителна кампания „Аз Вярвам и Помагам“ се обръщаме към г-жа Дарина Димитрова – директор ОУ „Кирил и Методий“ град Варна, цялото ръководство, ученици, учители и всеки от Вас, който се е включил с огромна благодарност и уважение към този прекрасен жест с надеждата, че всяко обединение води до по-голяма сила, която да постига повече добрини в помощ на цялото общество.

Ще бъдем благодарни на всеки от Вас, който ни подкрепи с дарения по нашата официална банкова сметка, защото това, което ни обединява, е вярата и желанието да бъдем по-добри:

БАНКА: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД
IBAN: BG57BPBI79451069521301
BIC: BPBIBGSF
ТИТУЛЯР: СДРУЖЕНИЕ АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ
ОСНОВАНИЕ: ДАРЕНИЕ