Кралев: Гласуваш за Киро и Асен - получаваш Петко Сертов, Гуцанов и ченгета от ДС

Мисия Варна

23-12-2021, 13:25

Снимка:

архив

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Красен Кралев отправи поздрав за Никулден

Красен Кралев гласува във Варна

От фейсбук профила на Красен Кралев

"Подмяната Продължава" с пълна сила. Вижте кого сложихте да управлява страната! Гласуваш за Киро и Асен - получаваш Петко Сертов, Гуцанов и ченгета от ДС. И да не забравя - никакви войски на НАТО в България?! Ама никакви! Да са им честити новите партньори на ДБ!

Какво се случи само за два дни: Дни преди срещата на министрите на отбраната на НАТО военният министър на България Стефан Янев се изказа против разполагането на войски на НАТО у нас.

Новият външен министър Теодора Генчовска нареди политическия си кабинет. За свои съветници тя избра петима бивши агенти от ДС, а най-младият от тях, 65-годишният Петко Сертов, разбуни още повече духовете.

Носталгични соц слова прозвучаха от най-високата трибуна в държавата. Социалистът Борислав Гуцанов се впусна в сладки спомени по отминали времена при обсъждане за ДС сътрудниците, които бяха назначени и набързо освободени като съветници в МВнР. “И интересно как през тези тежки и лоши години сме имали образование, при което е нямало неграмотни, в които е имало развита икономика, за каквато в момента можем само да мечтаем. Какво беше здравеопазването тогава и какво е здравеопазването сега? И нека сме обективни като правим тези анализи!“, обяви той.

Добре дошли отново в социализма, деца!