Жената на Тото не скри гнева си: Не го заслужавате!

Крими

01-08-2023, 15:12

Снимка:

Инстаграм

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Кристин Йотова, съпругата на Йонислав Йотов - Тото, го защити в мрежите. Причината са нападките към изпълнителя, след като в негов подкаст Тити Папазов разказва през смях как подстригал приятелката си "за наказание", на фона на многохилядни протести срещу насилника от Стара Загора.

На клипа Тото от "СкандаУ" се залива от смях, докато президентът на баскетболния клуб на "Левски" разказва историята си. След скандала с Тити изтриха всички клипове от Ютуб канала на Тото

Публикуваме позицията й без редакторска намеса:

"Добре бе, аз имам толкова много въпроси, че не знам откъде да започна? Как е възможно да извъртите така нещата, че пак Тото да ви е виновен? Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е срам? Не виждате ли този човек как говори за жена си навсякъде!

Не виждате ли с какво умиление, любов и отдаденост към нея и семейството си. Та аз живея с него от 5 години и с ръка на сърцето ви казвам, че това е един от най-добрите хора, които познавам. Винаги помага на майки с колички, на хора, попаднали в ситуация на улицата, на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати… умът ми не го побира вие какъв го направихте!

И сега е времето всички вие, ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим само, за да не ни нападнат няколко малки, неудовлетворени от живота душици. Та Тото не спира да обяснява на сина си, че жена не се удря, не се обижда и не само на него, на всички винагииии! Сериозни ли сте?

Човекът дори не е разказал собствена история? Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек. Извинете, вие не сте се смяли никога на някакви нелепи истории и вицове ли? А и това е водещ на шоу, какво се очаква, да стане да бие гостите си при всяко нещо, на което не е съгласен ли? Или да се заяжда с тях?

Та нали в такъв случай никой няма да дойде, никой няма да си разкаже историите, никой няма да се разкрие, за да видите вие! И защо за Бога ви е виновен водещият за грешките на госта изобщо? Кога в БТВ или Нова са били виновни водещите, заради това, че някой политик, примерно, говори откровени лъжи в ефир? Защо тогава не питате: “Как може да се дава трибуна на тези… “

Ааа и друг въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: “Еее браво бе, Тото, ти даде трибуна за тази мъдрост“ ?

Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, умишлено и целенасочено, човек в нещо, което не е (в случая, че подкрепя насилието или е насилник), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко същество, което не го заслужава!

Виеее сте също толкова изроди! Запомнете го добре. Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със “Свобода или смърт" пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и веднага е плюл по Тото, защото е страшен патриот, ама ето, че животът го поставя в ситуация и какво да видим - изрод . Ей така Господ и вас ще ви постави пред изпитание и ще разберете колко дребни душици сте, но аз вече го знам!

Та нали утре някой ще стрелне с пистолет през прозореца, ще стане беля и айде пак Тото е виновен, защото Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие сериозно ли не виждате колко е нелепо? Не може за всяка случка Тото да е виновен за това, че има предаване. Или не - може. Виновен е, че направи нещо толкова успешно.

А вие се замислете наистина ли сте напълно праведни и чисти, че никога не сте се засмяли на нещо нередно. Смехът не те прави насилник, не те прави лош човек!

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате наистина какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, така както плюят мишите - гласно, защото не знам този човек как издържа. На мен ми писна да си мълча!

Не го заслужавате".