Ваня Джаферович ядоса хората: Той определи жените, които стават жертва на насилие като глупави

Крими

01-08-2023, 15:17

Снимка:

Инстаграм

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Бившият футболист и водещ Ваня Джаферович коментира случая с обезобразеното 18-годишно момиче от Стара Загора. В пост във Facebook той заяви, че жените, които се привличат от такъв тип мъже, със сигурност не са умни.

"Бих казал, че тези жени, които имат слабост и привличане към такива мъже, е възможно да са образовани и красиви, но със сигурност не са интелигентни и умни." Това гласи коментарът на Джаферович, който скоро след това изтри, съобщава Novini.bg. 

Това обаче не попречи на реакцията на хората, които бяха силно потресени от изказването на победителя от Survivor.

Ето някои от постовете в социалните мрежи, които скандалният коментар предизвика: 

"Ето го г-н Джаферович, който си позволява да внушава, че пострадалото момиче си го е заслужило. Незаставането на страната на жертвата е заставане на страната на насилника."

"Да те е срам от “известните личности" в България достига нови нива. Имах една учителка, тя казваше “за да мислиме, все пак трябва да мислиме", все повече виждам колко права е била. Жалко, че този човек се ползва с някакво там име и аудитория, макар и малко измислени, жалко за жена му и децата му, а още по-жалко е за хората харесващи този коментар."

"Абе “популярните" българи е хубаво да не говорят, когато не става въпрос за това, което работят - толкова прости и емоционално неадекватни хора съм срещнал, които са станали известни, че понякога се чудя как въобще са такива .Не жените трябва да се страхуват/срамуват/крият/притесняват, а тези които ги поставят в такава ситуация. Мъже излизат и заявяват публично какви противозаконни неща са правили и им се пляска и хората им се смеят на “смешната" история… казва им се “браво, те си го търсят жените."

Преди няколко дни Ваня Джаферович публикува пост, в който хули и обвинения за зверството. 

"Нарязал приятелката си 400 пъти с макетен нож…Снимката говори повече от хиляда думи…Класически изрод, патрЕот, възрожденец, изметът на обществото или по-просто казано… боклук", написа той в своя Facebook профил.