Славена Точева: Коцев сам признава, че няма управленски опит

Новините

09-09-2023, 16:00

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От профила във Фейсбук на Славена Точева:

Наскоро Благомир Коцев пусна платена публикация във Фейсбук, в която разяснява какви са задълженията на кмета, на областния управител и на общинския съвет. Радвам се, че тези неща вече са му станали ясни, защото за времето, докато беше областен управител на Варна сътвори такава каша, на която плодовете се берат и до днес.
 
Именно, заради действията му като областен управител, породени от безхаберие, бяха забавени ремонтите в цяла Варна и се наложи те да бъдат реализирани сега. Той беше този, който вкара бюджетът на морската столица в съда и така го блокира.
 
Интересното е, че сам признава, че средствата в хазната на Областна администрация не са му стигнали и затова е устремил поглед към тези на Общината. Сам признава, че няма и друг опит на управленска позиция, освен в семейната фирма и седемте месеца, които прекара, вършейки поразии, като областен управител.
 
Да не забравяме, че под неговото „вещо“ ръководство, дори семейната фирма „Ахилеас шипинг“ потъна, барабар с всичките си кораби, на финансовото дъно.