Адвокат Петър Николов се обърна към съгражданите си във видео обръщение

Новините

19-09-2023, 12:45

Снимка:

Пресцентър Български възход - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Аз обичам Варна. За мен е чест да бъда кандидат-кмет на варненци.

Днес пред Община Варна е време са се събудим и отворим очите си. Къде са цветовете и градините? Къде е блясъкът на Морската столица? Къде е паметникът на истинския човек, който изгаря и се ражда от варненските квартали „Чайка“, „Левски“, „Гръцката“, „Младост“, „Аспарухово“, „Възраждане“ и „Владиславово“? Аз обичам Варна. Всеки ден разговарям с много хора и разбирам от тях, че хората нямат връзка с кмета. Няма чуваемост за техните проблеми. Хората казват „кметът няма приемен ден“, „кметът не отговаря на нашите въпроси. Кметът носи безпокойство и недоволство. Градът - това са хората. Усмихнатият град са усмихнатите хора. Кметът трябва да бъде до хората. Да отговаря на телефона и профилите в социалните мрежи.  Аз обичам Варна и ако съм кмет ще има истински приемни дни и голям екип от хора, които да посрещнат нуждаещите се. Ще въведа индивидуална жалба до кмета и ще посрещам хората лично. Други градове ни изпревариха по сгради и инфраструктура, но ние можем да наваксаме и да изпреварим всички по добър и качествен живот, повече здрави и усмихнати деца. Основната ми цел екандидат за да направим Голямото Наваксване. Да започнем с тези камъни, които да се превърнат в паметник и продължим с ревизия на всички общински дирекции, за да знаем от къде да тръгнем. Да дадем тласък на нашия прекрасен град и да го върнем на картата отново, като най- добрия град за живеене! Моята програма е  от хората за хората. За всеки гражданин - защита на правата му, помощ и подкрепа. За бедните - помощ от Общината да си намерят работа и дом, по-ниски данъци и финансова подкрепа. За бизнеса и хората – цялостна инфраструктура и бързи административни услуги. Интерактивна Варна с приложения за транспорт, трафик, аварии и услуги. Сигурна Варна - с работещ център за градска мобилност, повече видеонаблюдение и повече полицаи на пътя и в кварталите. Повече социални услуги за хората, по-добри доходи и условия на труд за работещите в общинската администрация, центрове за подкрепа и споделени пространства за бизнес и култура. Трайно решаване на проблема с бездомните животни.

Всичко това може да се случи ако участвате активно в кампанията, ако изпращате Вашите предложения на моята страница и сайт, ако се включите в нашата гражданска листа за Общински съвет, ако ме подпомогнете активно в кампанията и станете част от най-активния и отговорен екип, който сме създали и разширяваме, за да можем в следващите години да реализираме това Варна да бъде градът на нашите човешки желания за нормален живот.

Аз обичам Варна и аз вярвам във Варненци. Аз съм адвокат Петър Николов и за мен е чест да бъда Вашият кандидат-кмет. Стартираме на 29 септември.“