Иновативно: Красен Кралев се зае лично да представя кандидатите на ГЕРБ

Новините

21-10-2023, 20:09

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Бившият министър на младежта и спорта не е кандидат, но очевидно е решил сам да представи част от номинираните.

Варненският депутат Красен Кралев се включи активно в кампанията преди местните избори. На 29 октомври ще гласуваме за кметове и общински съветници. Бившият министър на младежта и спорта не е кандидат, но очевидно е решил сам да представи част от номинираните. Той залага на иновативен подход – лично застава с лицето и името си зад кандидати, разказвайки на избирателите от колко време познава тези хора и какви са човешките му впечатления от тях. Той показва кои са кандидатите в профила си в социалните мрежи. „Минко Христов - изпълнителен директор на Двореца на културата и спорта от 9 години. Най-добрият мениджър, който емблематичното спортно съоръжение на Варна е имало. Прекрасен човек и всеотдаен приятел!“.

„Доктор Христо Кьосев - лекар с 41-годишна практика. Управител на Медицинския център за рехабилитация и спортна медицина, който обслужва всички спортни мероприятия в региона. Отличен мениджър и превъзходен специалист, който работи всеотдайно за варненските спортисти! През втория ми период като президент на ПФК „Черно море” от 2003 до 2007 г. беше част от моя екип, като лекар на отбора.

Беше лекар и на ПФК „Спартак” през 2008-2012г., бил е лекар дълги години и на националните гарнитури по хандбал. Чест е за мен да съм негов приятел! Почтен човек. Вярвам му безпрекословно!“

„Николай Костадинов - юрист. Народен представител от ГЕРБ 2009-2013 г. Оглавяваше спортната дирекция на Община Варна в периода - 2014-2015 г. Кмет на Район Владислав Варненчик от 2015 до сега. Изключително работлив, мотивиран и дисциплиниран човек. Скромен и обран в поведението си кмет, отдаден на каузата за развитие на района си и на варненския спорт. Всеки ден е близо до съгражданите си и работи на терен по безупречен начин. Един от най-добрите районни кметове, които Варна е имала през последните 30 години. Възхищавам се на енергията, която влага в работата си. Честен мъж!“

„Бранимир Георгиев - икономист, 35 годишен. Завършил е Икономически Университет Варна; 12 години е част от Fraport - летище Варна. През последните две години и половина се справи блестящо като зам.-кмет на район „Младост“. Един от младата вълна политици от ГЕРБ, който има огромен потенциал. Усмихнат, позитивен, добър човек. Беше с нас във всяка една битка, която изнесохме през последните няколко години. Вярвам, че модерното му мислене и икономически познания ще бъдат безценни за новия общински съвет.“

„Още един млад човек, който желае да отдаде енергията и познанията си на каузата Варна. Кристиан Ганчев, на 30 години, завършил е УНСС със специалност публична администрация. Има две магистратури - мениджмънт и управление на международни бизнес проекти и европейски фондове. Живее в район Аспарухово“.

„Една жена, която е истински отдадена на каузата Варна. Марица Гърдева е общински съветник в ОбС Варна от 2013 г. Един от най-опитните представители на ГЕРБ в общинския съвет. Маркетинг мениджър с опит в управлението на медии. ПР експерт, рекламен и медиен консултант. Организира и участва в редица благотворителни кампании и кампании със социална насоченост. Арт дарител на Фондация „Св. СВ. Константин и Елена“ за 2013 г. Автор е на две книги, на редица публикации свързани с историята на Варна, а сборникът ѝ с къси разкази „Страхове и съдби“, претърпя и второ издание. Почтен човек, работохолик с безкрайна енергия, която отдава в помощ на хората“.

Кралев не пропусна да разкаже и впечатленията си от кандидата за кмет на Костенец Йордан Ангелов, когото нарича „сърцат човек“.

„Само за четири години той подкрепи и възроди спорта в общината. Бяха изградени над 11 игрища за спорт! Въпреки трудностите в началото, той доказа, че Костенец може. Направи смели крачки за развитието на спорта в общината и за създаването на едно активно и здраво поколение! Искрено му пожелавам успех и да продължава със същия дух и енергия, защото Костенец има нужда от него! Всичко друго би било експеримент!“

„Ивайло Маринов - един от най-работещите районни кметове на Варна. Справя се блестящо в район Аспарухово, на който е кмет от 4 години. Неговият екип не е спирал нито за ден да работи по инфраструктурни проекти, в резултат на което за четири години район „Аспарухово“ придоби коренно различна визия. Завършил е Висшето военно училище „Васил Левски“ в гр. Велико Търново, Магистър и по специалност „Педагогика“. Професионалният му път започва в Регионално звено „Сигурност“ при РДВР – Варна. Бил е заместник-кмет в Община Долни чифлик в периода 2016 – 2017 г., а по-късно заема същата длъжност в район „Аспарухово“. Има огромен административен опит.  Обича спорта ! Играл е волейбол в Черно море“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!