Благомир Коцев от Промяната злоупотреби с лъжите за колите в Морската градина на Варна

Новините

24-10-2023, 07:40

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Семейството обжалват заповедите системно, нагло и ожесточено пред всички съдебни инстанции – до 5 членен състав на Върховния съд.

Благомир Коцев от Промяната изпада в тежка злоупотреба с лъжи. Най-дебелата от тях е свързана с Морската градина във Варна и с достъпа на автомобили там.

Всички варненци знаят, че Коцев и неговата фамилия са собственици на комплекс „Хоризонт“ и на паркинг в сърцето на парка. Затова в продължение на 10 години Коцев обжалва като физическо лице и чрез фирмите си всяка заповед на кмета Иван Портних за забрана на достъпа на автомобили в градината и за поставянето на забранителни знаци на входовете на парка. Резултатът е, че днес алеите в градината са превърнати в улици, по които фучат коли.

Коцеви обжалват заповедите системно, нагло и ожесточено пред всички съдебни инстанции – до 5 членен състав на Върховния съд. За да защити Морската градина, екипът на Иван Портних, след тежки административни процедури, промени дори Генералния план за движение на територията на общината, което ще даде възможност знаците, които спират достъпа на коли, да бъдат поставени отново. Това решение обаче също е атакувано в съда.

Тази война даде и невинна жертва – дете загина, блъснато от кола, на паркинг до „Хоризонт“.
Въпреки тежките съдебни битки, преди дни стана ясно, че Варна спечели първите две малки победи срещу „автомобилната мафия“!

Първо - съдът постанови Благомир Коцев да премахне незаконните бариери и будки на паркинга си до „Хоризонт“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!