Иван Портних: БлаТо за Варна❗️Отделете 5 минути, за да се запознаете с кандидатите на ППДБ❗️

Новините

26-10-2023, 12:32

Снимка:

Фейсбук/Иван Портних

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От профила във Фейсбук на кандидата за нов мандат за кмет на Варна от ГЕРБ Иван Портних.

Роднини и съдружници от кръга „Хоризонт“:
➡️Благомир Коцев – Защитник на колите в Морската градина, който 10 години атакува в съда всяка заповед за забрана на колите в парка. Син на отвлечения преди време Рубин Коцев, върнат срещу плащане на огромен откуп. Разследван за злоупотреби в качеството си на бивш областен управител на Варна, уредил с договор за многоцифрена сума кантората, която обслужва фирмите му.
➡️Николай Стефанов – шурей на Благомир Коцев, управлява част от фирмите на фамилия Коцеви. Свързан с аферата с кораба „Царевна“, който бе изоставен 50 дни под куршумите в пристанището Мариупол в Украйна.
➡️Йордан Каталиев - съдружник на Николай Стефанов и на сестрата на Коцев -Биляна.
➡️Юрджан Ахмед – бивш съдружник на Благомир Коцев и Николай Стефанов в „Ахилеос Шип Мениджъмнт“ ООД, преди дружеството да бъде прехвърлено изцяло на Стефанов. Съдружник с Илия Коев във фирма, която охранява „Хоризонт“
➡️Илия Коев – кандидат за кмет на Младост, съдружник с Юрджан Ахмед. Ахмед и Коев бяха назначени в областната управа от Благомир Коцев за технически сътрудници, но реално те бяха негови охранители.
 
Приватизаторите и техните деца:
➡️Филип Спасов – син на Валентин Спасов - приватизатор на магазин „Валентина“, на хлебозавода по Костово време, собственик на бившето бистро „Европа“ в центъра на града, получено от скандалния областен управител на Варна Добрин Митев
➡️Мария Ангелова – човек на приватизатора на Домостроителния комбинат и магазин „Валентина“ Васко Василев от ДСБ, наричан от варненци Касичката. Той бе дясната ръка на Добрин Митев, избягал от правосъдието в Нова Зеландия.
➡️Стелиян Севастиянов - шеф на частното Енерго на Златни пясъци- курортът символ на скандалната РМД приватизация на Иван Костов. През 2001 година Севастиянов беше бит от неизвестни извършители, но така и не стана ясно кна кого какво дължи. Същият днес е защитник на незаконните бараки в курорта, наемите от които отиват в партийни каси.
 
Други активисти:
➡️Пламен Китипов - местен лидер на ДБ, издигнат от Нелко Начев – виден приватизатор на сградите на Алея Първа, които веднага продаде на ТИМ. Китипов е проектантът на ВиК частта на участъка от бул. „В. Левски“, която се наводняваше.
➡️Цветнен Цветков, кандидат за кмет на „Одесос“, собственик е на фирма „Туки Цветков“ ЕООД, която към края на 2019 г. има над 50 000 задължения към НАП и НОИ. Той е герой в разследване на „Господари на ефира“. „Туки Цветков“ е изпълнител на строеж на блок във Виница, с незаконни 3 етажа, които са продадени на хора. В момента обектът е спрян.
➡️Николай Желязков – кандидат за кмет на „Приморски“, човек на Лорер. Преди два месеца стана член на борда на Държавната консолидационна компания, обединяваща под една шапка големите държавни дружества, които или са в процес на преструктуриране, или имат стратегическо значение за българската икономика.
 
И още актив от щаба на Благомир Коцев:
➡️Кристиан Саралиев – главен архитект на Бяла, който през 2005 година без екологична оценка е направил ПУП на Бяла - север, където се намира Карадере.
➡️Популярният от Биг Брадър Кирил Симеонов, човек на Лорер, който стана зам.-шеф на надзорния съвет на ВиК холдинга.
БлатоЗаВарна‼️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!