Иван Портних: Коцев се оплете в лъжите си. С хората от Варна сме от един отбор. Не сме ТИМ!

Новините

27-10-2023, 13:09

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От профила във Фейсбук на кандидата за нов мандат за кмет на Варна от ГЕРБ Иван Портних.

Кампанията приключва, но лъжите на Благомир Коцев за Варна продължават. 30 дни кампания - 30 дни опашати лъжи. Днес вече как възторжено обяснява, че социолозите го нареждали на балотаж с мен!

И ние имаме социология и тя не е такава.

Друга негова лъжа е, че Варна се управлява от икономически кръгове! Ако беше така, нямаше ТИМ и Презастроителите да се обединят с Благомир Коцев и Промяната срещу мен.

В момента се договарят от една страна корпоративни гласове за него, за да бъде избутан до втори тур. Спрях им далавери, затова са гневни и искат властта! Подал съм сигнали в прокуратурата - както срещу бившия главен архитект Виктор Бузев, така и срещу няколко видни презастроители.
Наглостта им стигна до там, че да издигнат за кандидат-кмет Христо Димитров, който от 2007 година уж строи стадион „Варна“! Стадион няма, но пък наоколо терените наоколо са презастроени с кооперации.

Сигурен съм, че истината за тези „баш майстори“ ще стане ясна съвсем скоро!

Кръгът Хоризонт и ТИМ искат Варна!

Трета лъжа е, че Коцев бил влязъл в сблъсък с ТИМ, защото се опитал да спре колите по Алея Първа. Тук бих номинирал и тимаджии, и Коцев със званието "заслужил артист". Този цирк бе изигран само за да се създаде героичен ореол на безличния Благомир Коцев. От ТИМ кротко приеха спирането на колите по Алеята, дори не обжалваха предварителното изпълнение на заповедта, вероятно срещу щедри обещания от Лорер и компания.

Най-циничната лъжа е, че Благомир Коцев бил за спирането на колите в Морската. Това е вицът на тази кампания! Няма такава наглост!

Истината е, че Коцев 10 години атакува всяка моя заповед за спиране на автомобилите в парка, на всички съдебни инстанции. Ако не вярвате, попитайте Стела Николова! Аз наистина не разбирам как може да изградиш цялата си кампания върху фейк и лъжи?!



Затова на 29 октомври искам кредит на доверие, защото с хората от Варна сме от един отбор. Не сме ТИМ! Нека сложим заедно край на лъжите за нашия град!

Само висок резултат в моя полза и победа на първи тур може да осигури нужната независимост и легитимност на местната власт, за да се преборим заедно с всичко и всички, които ни обричат на безвремие.

Вашият глас е моята сила да работя и да нося отговорност пред Вас!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!