Закопчаха със скоба лъскаво ферари в синята зона във Варна

Животът

09-02-2024, 14:04

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

През последната седмица возилото си навлече неведнъж негодуванието на мнозина.

История с продължение. Лъскавото ферари, което привлече вниманието на варненци по начина, по който бе паркирано из града, отново го загази.

Този път жълтата суперкола се оказа "закопчана" - на предната ѝ гума виждаме поставена от служителите на местната "Синя зона" скоба. Вероятно причината е, че платеното време на колата е изтекло, информира Glasnews.bg.

За случката споделя отзивчив варненец, който дори желаел да прати съобщение, за да предотврати наказанието.

"Колега, ако си в групата - пробвах да ти пусна SMS като видях, че ще те заскобират, ама закъснях и вече слагаха скобата, докато го изпратя SMS-a", пише мъжът.

През последната седмица возилото си навлече негодуванието на варненци неведнъж. Причината бе начинът, по който ферарито бе паркирано из улиците на града.

При една от ситуациите полицай написа фиш на колата. Причината бе, че тя бе паркирана в непосредствена близост до кръстовище, което подлежи на санкция.

С действията си, които не останаха незабелязана от будни граждани, служителят на реда събуди вълна от позитивни реакции в Мрежата.

Само дни след това обаче ферарито отново бе спипано в крачка. Колата бе разположена на място, предназначено за инвалиди в района на кметството на район "Приморски".

Тогава граждани негодуваха, че няма информация да е бил санкциониран.

Този път на водача не се е разминало, а ситуацията разсмива местните. "Пак ли?", недоумяват много хора. Те припомнят и предните случаи, които направиха машината известна, отбелязвайки честите нарушения.

"Има пари - угажда си", пише Юлияна Р. "Нарочно не плаща. Едва ли някой ще се опита да я краде със скоба", предполага Михаил М.

"Паркира си така постоянно, очевидно има пари", коментира Стоян С.

"За такава кола 30 лeва за скоба не са проблем. Качих публикация преди малко. Общинският съвет в Париж е гласувал 18 евро за час паркиране на коли от премиум клас. Докато е евтино, своеволия ще има", пише варненец.

"Цветът на скобата и на колата си пасват", отбелязва друг.

Дали историята ще има продължение?