Филиз Хюсменова подава оставка като депутат

Новините

25-06-2024, 14:51

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Тя поема отговорност за резултата на ДПС във Варна.

Филиз Хюсменова подава оставка като депутат от парлмента с мотива, че по този начин поема отговорност за резултата на изборите във Варна.

Това тя заявява в свое обръщение до членовете и симпатизантите на ДПС, качено на Фейсбук страницата на ДПС-Варна, откъдето тя бе избрана за народен представител.

Ето пълния текст на обръщението на Филиз Хюсменова:

Уважаеми членове и симпатизанти на ДПС, приятели, обръщам се към вас и към всички, които сте ни подкрепяли през годините, с дълбока признателност за принадлежността ви към партията, за разбирането и споделянето на каузите ни!

ДПС във Варненска област беше силата, дала живот и вдъхновение на първите, тръгнали организирано и легитимно да защитават правата си, начело с Почетния ни председател д-р Ахмед Доган.

То беше пример за подражание на други организации.

Благодаря ви, че в нелекото време на настоящото ни политическото битие, отново бяхме заедно и получих вашата подкрепа като водач на листата за Народно събрание!

Опитахме се да върнем ентусиазма, зрелостта и мъдростта в политиката на нашето ниво. Резултатите не са това, което ни се искаше и очаквахме, въпреки че работихме здраво в екип, с вяра за промяна и заедност.

Вие сте важните и силните, и с вашето постоянство и подкрепа, уверена съм, те ще се случат!

Не използвам думите поради учтивост, нито от политическо многословие, а защото всяко начало има своя край и е много добре, когато краят може да бъде съзнателно избран.

Уведомявам ви, че поемам отговорността и подавам оставка като член на българския парламент, с искрено желание политиката в България да служи на хората.

И с пожелание за здраве и много лични успехи!