Клюкарски миш-маш с Елза Парини

Най-интересното през миналата седмица бе падането на Мадона

Миш-маш, евтина манджа, която се приготвя бързо и лесно, идентична с живота на популярните личности в България. И колкото и да им се иска да ни убедят, че често похапват стриди омари и трюфели истината е, че родния псевдо елит най-често яде евтините манджи, които сам си е забъркал с подкрепата на няколко жълтакави сайта, които се надпреварват да преписват един от друг.

Освен това, докато разглеждам резултатите от търсене в Гугъл с ключова дума „клюки”, разбирам че петте сайта, които се появяват работят за няколко за имиджа на едни и същи лица, за които не спират да пишат, дори и те просто да са изпуснали газове.

Няма ден в, който имената на Николета, Валери, Ники, Алисия и Моника да не участват в пълнежа от дописки, задължително в менюто има и заглавие в което е включена я думата „плеймейт”, я „футболист” или „манекенка”, а понякога и трите са наредени в едно заглавие. Предлагам колегите направо да си добавят падащо меню „Николета”, а защо не и с другите им ежедневни герои.

Жалкото смукане на пръсти включва нелепици като, "Николета повехна", "Николета фалира...", „Ники Михайлов спал с...”, „Валери и Николета развод...”, „Алисия...букет”, ”Мара отварачката ... гущер” и т.н. и т.н. и всичко това в дублаж в десет сайта, голяма скука.

Фолк певиците не са на по-заден план, но като че ли не са им толкова важни и минават за „пълнеж” така да се каже.

Днес научих, че Лияна хванала нов наркобос, вчера, че Ивана свалила десет кила, а Емануела ту е зарязана, ту е щастлива. Най-новото е, че захвърлила бебето и тръгнала по участия, ами така де, няма да седи без работа.

Бориса почивала в частна вила за 40 000 в Мавриций, там я завел любимия Андрей. Това решиха клюкарите от екзотична снимка на беседка до басейн, публикувана  в мрежата. Ако не знаете всеки четири звезден хотел по тропиците има басейн и подобна беседка до него, това не го прави луксозна вила, а пък и това тоталитарно, „частна”, че аз не съм чувала за държавни вили по тропическите плажове...

Историите на Преслава, Бирмата и Фики вече толкова са дотегнали на читателите, че ако имаше бутон „аман от вас” щеше да е посинял от натискане.

Евгени Минчев бил докаран със съдебна охрана на дело, гласи заглавието, но после в материала Лорда слиза от личния си автомобил. Е, къде е съдебната охрана или тя вече вози подсъдимите с Ягуар?

Дано новите риалити програми, които тръгнаха по малкия екран да разнообразят новините в жълтите сайтове, че да има и аз какво да препиша от тях най-накрая.

Докато съм била миналата седмица в Ница за участието си в „Lou Queernaval” и обикалях безгрижно ривиерата, Мадона да вземе да се изтопурка от сцената. По-зрелищно падане не бях виждала.

Тук е мястото да се извиня на читателите си, че не отразих грандиозното сгромолясване на поп иконата, но така е като не се координираме с нея. Решила да падне точно докато аз разпускам с приятели.

Ако все още не сте видели епичния гаф от наградите БРИТ, ето ви го:

Предполагам, че танцьорите й не са получили хонорар за този спектакъл, но веднага в съзнанието ми изниква мисълта, че вездесъщата Мадона няма как да позволи да й се случи подобно нещо.

Най-вероятно целият този цирк е планиран за да се пише и говори за нея, новия й албум и предстоящото й турне. И нормално, след като хората се умориха от нейния умопомрачителен перфекционизъм, време беше да покаже, че и тя е човек, и тя греши, и тя може да падне по стълбите и да се търкулне, след което да се изправи и да продължи.

Мили „Николети” ето така се прави Пи Ар и реклама, по този начин караш всички да говорят за теб, целия свят, а не пет сайта с общ брой на посещаемост хиляда.