Алекс Грозданов към феновете: Има какво да видите

Спорт

25-08-2023, 14:54

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Броени дни остават до началото на Европейското първенство, на което България и Варна е съдомакин заедно с Италия, Северна Македония и Израел. Първият ни мач е на 29 август от 20.30 часа. Мнението си за първенство и очакванията си за шампионата сподели центърът Алекс Грозданов.

- Алекс, почти не остана време до старта на Европейското първенство във Варна. Какви са емоциите? Със сигурност настроението става все по-добро и все по-добро, защото очакваш да излезеш пред българската публика.

- Останаха няколко дни. Подготвяме се много добре. Надявам се да покажем същата игра пред варненската публика. Емоциите в залата са винаги положителни. Надявам се, че сме съумели да направим един добър колектив.

- Твоите лични амбиции какви са?

- Искам да влезем в четворката и след това, каквото сабя покаже.

- Мачовете във Варна винаги са по-специални. Опиши заряда, чувството, когато влезеш в тази зала, която е като малък врящ казан. Създадена за волейбол и чакаща националния отбор да дойде. Това е, което ние виждаме отвън. Какво виждаш и усещаш ти от вътре?

- Атмосферата е страхотна, за което допринася и самата зала. Имаш по-близък контакт с публиката от Арената в София. Отделно самата публика е невероятна като заряд и бих казал, че това е едно от любимите ми места за игра.

- Какво би казал на тези, които все още се колебаят дали да дойдат. От 29 август до 11 септември са мачовете във Варна. Със сигурност има много причини, които би изтъкнал, че си заслужава да бъдат там.

- Да не чакат. Да взимат билети и да идват. Чакаме ги в залата. Ще дадем всичко от себе и смятам, че има какво да се види. Един нов отбор, който събира както по-стари състезатели, така и по-млади. Мисля, че свършихме доста позитивна работа през тази година.