Джони Деп и Ванеса Паради - приказка безкрай

Варна Лайф

19-01-2010, 17:06

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Ванеса Паради наруши традиционното си мълчание и разкри пред  www.utro.ua тайната на щастието си с Джони Деп.


Двамата не са официално женени, но живеят щастливи заедно от 1998 г. Имат две деца - Лили Роуз Мелъди Деп на десет години и Джон Кристофър "Джак" Деп на седем. По време на връзката им Ванеса не спря да се възхищава на Джони. "Бих могла да изброя безкрайно много неща, които ми харесват в него. На първо място неговата безгранична лоялност! Обичам да го гледам, когато той е замислен или зает с нещо, обичам да наблюдавам как общува с хората, харесва ми как се справя с тежки ситуации", казва Ванеса.

Разбира се, според Ванеса, само възхищение не е достатъчно. Тя много обича Деп като човек, като личност и като баща на децата й. Между другото, с последната задача Джони се справя отлично.

Двойката разполага с имения в Холивуд Хилс, къща близо до Париж, дом в английско село, апартаменти в Манхатън и дори малък остров на Бахамите.

Една от основните тайни за семейното щастие на Паради е да не се дразни от това, че любимият й е секссимвол. За сметка на това Деп й е напълно верен и не я е предал нито веднъж. В същото време Паради няма амбиции за собствената си кариера, за нея се пише веднъж на четири години. За Ванеса е по-важен личният й живот.

На въпрос дали е имала желание да играе във филм с мъжа си Ванеса невъзмутимо отговаря: "Джони не ми е съпруг. Честно казано ще съм притеснена, ако трябва да се снимаме заедно. Джони има богат опит в тази област. Дали има голям талант?... Това само Бог знае! А аз не знам дали ще мога да го лъжа в очите, дали ще мога да играя с него."

Друга тайна на семейната идилия - никакви разговори вкъщи за работа. Само в изключителни случаи. Те организират ангажиментите си поотделно, а след това просто се наслаждават един на друг: "Открихме с Джони идеален компромис: в Лос Анджелис аз съм майка и съпруга, а във Франция освен това имам и работа, семейство и приятели", отбелязва Ванеса Паради.

Фактът че и двамата често пътуват, според Ванеса, само засилва тяхната любов, приятелство и взаимно уважение. "Ние разбрахме, че ако искаме това да продължи, трябва да пазим личното си пространство и, разбира се, взаимното си доверие", обобщава Паради.