Арестуваха майката на Курникова, била небрежен родител

Новините

20-01-2010, 08:44

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Майката на известната по-скоро с любовните си аватюри тенисистка Анна Курникова - Алла, била арестувана във Флорида и обвинена в това, че е небрежен родител, предадоха световните аге

нции. Става въпрос за 5-годишния й син Алън, който е от втория й съпруг.
Алла Курникова заключила огромното си жилище в Палм Бийч, оставила малчугана сам и хукнала по нейни си дела. Да оставиш дете под 12 години само в къщи, без надзор, в САЩ обаче е углавно престъпление. Освен това хлапакът се оказал палав. Той успял да скочи от втория етаж на къщата, което е около 4.5 метра. Момчето паднало на меко и се разминало само с охлузени колене и гръб. Затова станало смело, скочило в басейна с дрехите и като се наплувало, тръгнало по улиците да търси майка си. Алън бил забелязан от съседи, които се обадили на 911.


Полицаи прибрали малчугана в дома му, като се наложило да влязат със стълба през прозореца, защото не успели да отворят нито една врата. Служителите на реда се обадили веднага на майката, че са намерили сина й на улицата и в момента е с полиция в къщата. Алла Курникова обаче се прибрала чак след два часа и половина. Затова срещу нея е повдигнато обвинение за трета степен углавно престъпление  – за оставяне на дете без надзор за повече от час. А малчуганът бил отведен и настанен в специална детска стая към медицински център "Св. Богородица" в Палм Бийч.