Изберете най-романтичното кътче за Свети Валентин

Архив Варна

21-01-2010, 11:04

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Въпреки че в България денят на Свети Валентин се празнува сравнително отскоро, влюбените двойки вече имат много варианти за романтичен празник. Февруари не е месеца, в който може да си позволите да изведете любимата дама на пикник сред природата, затова туристическа агенция АБ Травел ви предлага много по-интересни идеи. Имате достатъчно време да решите къде искате да отидете с любимия човек на единствения празник на любовта.


Спицалните оферти за уикенди за Свети Валентин в различни европейски столици на туристическа агенция АБ Травел са с полет от Варна.
За времето от 13-16 февруари може да се насладите на невероятната обстановка в Будапеща. Цената за екскурсията със спане в тризвезден хотел е 289 евро или 565 лева. За четиризвезден хотел сумата е 299 евро или 585 лева. Пакетът за Будапеща включва панорамна обиколка, транфери и романтична вечеря със шампанско на 14-и февруари.
Друг вариант е да посрещнете Свети Валентин в романтичния ритъм на валса във Виена. Търгва се на 12-и февруари от летище Варна, а връщането е на 15-и февруари на същото място. Цената на екскурзията с нощувки в тризвезден хотел е 389 евро или 760 лв., а в четиризвезден е 429 евро или 839 лв. на човек.


C'est la vie е мотото на романтичната екскурзия до Париж от 12-и до 15-и февруари. Специалната оферта с полет от летище Варна е 399 евро или 780 лева за тризвезден хотел във френската столица, или 469 евро/917 лева на човек в четиризвезден хотел. Пакетните цени са на човек в двойна стая и включват: самолетен билет с авиокомпания Малев с летищни такси, 3 нощувки със закуски в хотела, медицинска застраховка. Цените не включват трансфер летище-хотел-летище и всички допълнителни екскурзии.


Екскурзията до Рим също има свое име - La dolce vita. Тридневният пакет от 12-и до 15-и февруари е с цена 359 евро/702лева за нощувка в тризвезден хотел и 399 евро/780лева за спане в четиризвезден хотел. Те включват самолетен билет с авиокомпания Малев с летищни такси, 3 нощувки със закуски в хотела и медицинска застраховка.
Условията за тридневния пакет за посрещане на Свети Валентин в Прага са същите. Излита се от летище Варна на 12-и февруари и се връща на същото място на 15-и. Цената на пакета е 299 евро/585лева за тризвезден пакет и  319 евро/624лева за четиризвезден хотел.
За всички предложения на агенция АБ Травел има общи условия. Цените са посочени в евро и са платими в лева по фиксинга на БНБ.  Ако за избраната от вас дата няма свободни места по съответната тарифа на авиокомпанията, ще ви бъде предложена алтернативна дата или цена. За по-дълъг престой ще ви бъде изготвена индивидуална оферта, съобразена с вашите изисквания. По желание може да се предоставят трансфери и допълнителни екскурзии, както и хотели от по-ниска и по-висока категория. Цената е  е валидна за ранни записвания до изчерпване на местата и се препотвърждава при конкретната резервация.