Върнаха Големия Маргин зад решетките

Архив Варна

21-01-2010, 12:44

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Красимир Маринов - Големия Маргин няма да излезе от ареста, реши днес Апелативният съд в София и го върна зад решетките. Преди няколко дни Софийски градски съд отмени ареста му и определи като мярка за неотклонение подписка, но днес апелативна прокуратура представи пред магистратите нови доказателства по обвинението срещу него в организиране и ръководене на престъпна група за търговия с наркотици. Решението на съда е окончаелно и не подлежи на обжалване.


Днешното съдебно заседание беше след протест на Софийска градска прокуратура срещу по-леката мярка за неотклонение на Големия Маргин. 


Това е четвъртото обвинение срещу Големия Маргин. Останалите обвинения срещу Красимир Маринов са за организирана престъпна група с цел поръчковите убийства на покойния вече Иван Тодоров-Доктора, Любен Гоцев и Никола Дамянов, за пране на пари и третото - за убийството на Боби Цанков.


Първите две дела са в ход от няколко години, а третото и четвъртото обвинение бяха повдигнати само в рамките на една седмица този месец.