"24 часа": Потрошиха колата на прокурора по Маргините

Архив Варна

22-01-2010, 06:19

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Нагли злосторници потрошиха колата на прокурора Чавдар Ангелов, който води делото за наркомрежата на Големия Маргин и Сако.
Автомобилът му осъмнал със строшени стъкла в сряда сутринта, ден преди Софийският апелативен съд да заседава по протест на обвинението срещу пускането от ареста на Красимир Маринов, съобщава "24 часа".


В сряда по обед пък се предал издирваният Радо Темерута, сочен за шеф на високо ниво в наркогрупата. Той бил задържан на връщане от чужбина на ГКПП Калотина. Потрошената кола е старичка, на 8-9 г., марка SMART. Карала я съпругата на прокурора Ангелов, но по документи тя е на негово име.


Автомобилът бил паркиран пред къщата на семейството в кв. Малинова долина. Вандалите не са забелязани нито от семейството на Ангелов, нито от съседите му. Привечер полицаи направили оглед, но не открили камък или щанга. Вероятно стъклата са строшени с тежък предмет, тъй като дясното е на сол. Още не е ясно дали става въпрос за атентат за сплашване, или колата е потрошена от хулигани.


Чавдар Ангелов вчера се въздържа от коментар. Уточни само, че е подал жалба в столичното 6-о РПУ. Не е получавал заплахи и засега не му е назначена охрана, както на шефа му Николай Кокинов и още един-двама колеги.