Доверете се на интуицията си

Архив Варна

28-01-2010, 06:51

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Вие, скъпи Телци, имате с какво да се гордеете, но не търсете всячески одобрение за постиженията си. Все пак не сте заслужили всеобщото признание до живот и през тази седмица отново ще ви се наложи да си припомните това. Практически през целия период ще бъдете посветени на това, да направите всичко възможно, за да постигнете или закрепите желаното от вас ниво. Ще се наложи също така да положите усилия, не само да изисквате внимание от околните, но и да предложите нещо в замяна. Сделката си струва, така че не умувайте много. Старайте се да запзите самообладание и да направите ясен избор, иначе рискувате да си навлечете много главоболия.


В стемежа си към успех е нужно да се запасите с издържливост, упоритост и доверие в собствената интуиция. Седмицата ще ви поднесе възможност да преживеете ярки и дълбоки чувства, които задължително ще трябва да проявите и изразите. Във вторник и сряда избягвайте нови начинания и внезапно възникнали емоционални увлечения. Всички решения, взети през тази седмица, ще бъдат важни както за вас, така и за вашите близки, особено онези, свързани с вашия емоционален живот.


* 25 - 31 януари



Седмичният хороскоп може да ви предoстави информация относно настоящата ситуация, да ви даде ориентир в текущите и бъдещи промени, но по същество той представлява една обща картина, която не отчита вашите индивидуални характеристики, качества и заложби. По тази причина той не може да ви даде информация, от която да се възползвате, когато вземате важни житейски решения или, въз основа на която, да планирате живота си. Човешката съдба е съвкупност от индивидуалност, синхроничност и причинно-следствени връзки, което прави всяко същество уникално и неповторимо. Тази уникалност ни кара да подхождаме по различен начин към общите тенденции, което обуславя параметрите на бъдещата събитийност. Възможност да научим каква ще бъде тя, съществува само при детайлно разглеждане на рождения хороскоп от професионален астролог.