Бранджелина срещу таблоида, излъгал за развода

Варна Лайф

09-02-2010, 14:28

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Анджелина Джоли и Брад Пит подават съдебен иск срещу британския таблоид News of the World, който написа, че се развеждат, твърдят адвокатите на актьорите.

Холивудската двойка иска от таблоида да смъкне статията от изданието и да се извини за "лъжливите, засягащи личния им живот твърдения, които после били раздухани от други медии". Таблоидът е отказал да изпълни тези "разумни искания" и актьорите, по съвет на своите адвокати се обърнали към съда.


Британските адвокати не съобщават никакви подробности около иска. В статията на News of the World се говореше, че Пит и Джоли са посетили калифорнийски бракоразводен адвокат и са подготвили споразумение за подялба на имуществото и попечителството на шестте им деца. Цитираният адвокат обаче също отрича да е срещал някога през живота си Анджелина или Брад.


Самите засегнати Брад Пит и Анджелина Джоли изобщо не са коментирали слуховете за развода. Но на 7  февруари, неделя, са се появили заедно на мач за Суперкупата по американски футбол и не са изглеждали като хора, които смятат да се разделят.


Докато медиите се занимават със слуховете около раздялата на звездната двойка Анджелина Джоли, се стяга да посети Хаити заедно с Върховния комисариат на ООН за бежанците. Холивудската звезда говори с оцелели от земетресението в болницата в съседната на Хаити Доминиканска република в понеделник.


Говорителят на Върховния комисариат на ООН за бежанците Андрей Махечич каза, че Джоли ще пътува към Хаити във вторник, съобщава АР.