Обедна почивка: понеделник, от 12 до 14 часа

Мисия Варна

22-05-2010, 13:21

Снимка:

СНИМКА: РОСИЦА ПЕНКОВА

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Скъпи читатели, държим още днес да ви уведомим, че в понеделник, 24 май 2010 г., от 12 до 14 часа сайтът ВарнаУтре.бг ще бъде в обедна почивка.

Известно ни е, че медиите нямат почивен ден, нито подобни чиновнически екстри, но сме принудени от обстоятелставата да прибегнем към този нетипичен и бих казала, дори неприличен ход.

Причината: регатата "Тол шипс: Исторически морета 2010". Точно в 13 часа на 24 май ще започне парадът на ветрилата на ветроходите-участници в регатата. Това е гледка, която повечето от нас едва ли ще имат шанс да видят втори път в живота си. Затова ние не можем да си позволим лукса да я пропуснем. Горещо съветваме и вас да не го правите.

Корабите ще преминат от Морска гара до Евксиноград с разпънати платна и всички варненци и гости на града ще могат да ги наблюдават. Ние ще бъдем там. На южния плаж до вълнолома.

За всички, които все пак решат да си останат пред компютрите, сме приготвили интересни четива, които ще бъдат активирани точно в 12.00. Снимки и информация за това какво всъщност сте изтървали, очаквайте след 14 часа.

До среща на Южния плаж. Приготвили сме и изненади!

Росица Пенкова, главен редактор