Предизвикай късмета си на Блек Джак в Big Balls на 4-ти декември

Мисия Варна

01-12-2010, 10:13

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ценителите на хубавото уиски и привържениците на любимата игра на Джак Даниел - Блек Джак, ще имат възможност да се насладят на две от любимите си забавления.

Специален гост изпълнител на това събитие ще бъде Влади Димов от Five Stars.

На 4-ти декември от 22 часа в Боулинг и Билярд Клуб Big Balls, в новооткрития център Варна Тауърс.

Една от атракциите е, че за залог в играта ще се използват специални долари с лика на Джак Даниел (Jack Daniel´s).

А късметът в играта ще носи специални промоционални подаръци.

За автентичността на събитието ще спомогне и авангардната обстановка на клуба Big Balls в стил 50-те години, с мека мебел като в американски кадилак и обслужване на островен бар.  

Разположен на площ от над 1000 кв.м., на третия етаж в единствения по рода си Fun Park на закрито във Варна Тауърс, Big Balls разполага със 185 седящи места, 8 боулинг писти и игрална зона, включваща 8 билярдни маси, маса за снукър и 3 дартс машини.  

Идеята за създаването на Big Balls се поражда поради липсата на клуб във Варна, който освен да предлага разнообразие от игри, да бъде и място, където винаги се случва нещо ново, неочаквано и забавно.

Клубът разполага и с много голям екранен проектор за презентации, мачове, спортни събития и други визуални ефекти, така се улеснява изборът ви, къде да гледате следващото спортно събитие, или да се насладите на най-атрактивните музикални клипове.