По 2 лева билети за мачовете на МФК Варна в Шампионската лига

Спорт

09-08-2011, 16:37

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Както е известно, варненци получиха домакинство за плейофите от най-популярния клубен форум в Европа. Шампионите на България ще премерят сили с тимове от Норвегия Дания и Исландия, съответно Вегакамератене, БГА Футзал и Фйолнир. Първият двубой е срещу норвежците в събота от 20 ч. в зала "Владислав", а малко по-рано от 17,30 е срещата между тимовете от Дания и Исландия.

Любителите на футзала в морската столица ще се бръкнат с по 2 лв., за да гледат срещите на МФК Варна в предварителния кръг на Шампионската лига. Ще има и талони за деца, които ще са на цена от 1,50 лв. 
Както е известно, варненци получиха домакинство за плейофите от най-популярния клубен форум в Европа. Шампионите на България ще премерят сили с тимове от Норвегия Дания и Исландия, съответно Вегакамератене, БГА Футзал и Фйолнир. Първият двубой е срещу норвежците в събота от 20 ч., а малко по-рано от 17,30 ч. е срещата между тимовете от Дания и Исландия. 
Както вече писахме, срещите ще се играят в зала „Владислав" вместо в ДКС, както беше по предварителна програма. Поради проблеми с настилката в зала „Конгресна" двубоите на МФК ще се играят в порутената зала до стадион „Тича". Това, разбира се, има и плюсове. От една страна, настилката във „Владислав" е до болка позната на варненци, тъй като на нея се играят срещите от градското първенство в морската столица. Очакванията са гостите да се адаптират трудно към условията, които предлага залата, което ще се използва като преимущество от страна на домакините. Проблем обаче се оказва подкрепата от публиката, смятат от лагера на варненския клуб. „Каква ни е ползата, че сме домакини, след като ще играем в зала с 500 места. Като се има предвид, че няколко часа по-рано е дербито между Черно море и Левски на стадион „Тича" и зрителите от този мач биха дошли да ни подкрепят. Проблем е обаче къде ще ги настаним, тъй като местата в залата са крайно недостатъчни предвид размера на този форум", казаха от ръководството на МФК Варна. 
„В залата е адски топло и при наличието на много публика, с пуснато осветление, ще е доста трудно за играчите", жалваха се играчи на варненци.
Стана ясно още, че утре от 12,30 ч. в зала „Христо Борисов" ще се проведе пресконференция, на която ще присъстват всички отбори от нашата група.