Иван Михайлов: Няма да съм жив да видя варненски съдия да свири мач между Черно море и Левски

Спорт

10-08-2011, 17:52

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

От 1981 г. ходя на „Тича" и до сега не съм видял рефер да свири 50/50 наш мач с Левски, каза шефът на фенклуба на "моряците".

Шефът на фен клуба на Черно море Иван Михайлов, изказа своите притеснения относно наряда на Таско Тасков за предстоящия мач между „моряците" и Левски, който е в събота от 18 ч. на стадион „Тича".

„Няма начин Тасков да не подпира гостите. Направо ще ни отреже главата. От 1981 г. ходя на „Тича" и до сега не съм видял рефер да свири 50/50 наш мач с Левски. Докога ще пращат съдии от София да свирят двубоите между тези два отбора. При два равностойни тима реферът оказва голямо влияние", коментира Михайлов. Той припомни и срещата през миналия сезон във Варна, когато софиянецът Николай Йорданов свири пресилена дузпа за „сините" след артистично падане в наказателното поле на Дарко Тасевски.

„За нас не даде наказателен удар, а когато Тасевски падна, веднага наду свирката. По този начин Левски измъкна незаслужено трите точки при гостуването си в морската столица. После от съдийската комисия признаха, че дузпата е много спорна, но какво от това. Всички видяха Ахмед Ахмед, Ивайло Стоянов и Станислав Тодоров какви наряди получиха в първия кръг, свършиха си работата и после им дадоха почивка. Очаквам същото и след този кръг", възмутен е Иван Михайлов.

„Не знам дали ще съм жив да видя варненски съдия да свири мач между Черно море и Левски. От 30 провинциални съдии как винаги ни пращат софийски рефер", учуди се шефът на фенклуба на „моряците".